نمایشگاه جهانی اکسپو ۲۰۱۵ میلان

1394/4/2 12:26:03

اکسپو رویدادی است فرهنگی-تجاری که در فواصل چند ساله در کشورهای مختلف برگزار می‌شود. اکسپو در سال ۲۰۱۵ در شهر میلان ایتالیا و به مدت شش ماه از 1 می  تا 31 اکتبر 2015 با موضوع "تغذیه زمین، انرژی برای حیات" آغاز شده است .
این نمایشگاه بزرگ و عظیم با مساحت  یک میلیون متر مربع در طول مدت  6 ماه برگزارمی شودو پذیرای بیش از 20 میلیون بازدید کننده ازتمام نقاط دنیا است.

 

لوگوی اکسپو 2015

لوگوی طراحی شده برای میلان که توسط تعدادزیادی از دانش آموزان رشته های هنر، گرافیک، مد، طراحی صنعتی و از طرحهای ارائه شده انتخاب گردید حاوی حروف، نمادها و رنگهایی است که هر کدام مفهوم خاصی دارند.


 

در این لوگو از سه رنگ پایه زرد، آبی و قرمز و جای دادن چهار حرف "EXPO" و چهار رقم "2015" به گونه ای حرفه ای در لوگوی اکسپو 2015 میلان  طراحی شده و جلوه خاصی برای بینندگان به نمایش گذاشته است.

 

دلایل انتخاب میلان به عنوان میزبان اکسپو 2015

شهر میلان، اولین بار در 28 آوریل 1906، میزبانی نمایشگاه بین المللی را در پارک سمپیون (Parco Sempion) با 200 پاویلیون، برعهده گرفت و موفقیت‌ها و تجارب این شهر در برگزاری نمایشگاه‌های بزرگ و جهانی باعث انتخاب دوباره این شهر پس از گذشت یک قرن به عنوان میزبان اکسپو 2015 شد.

 

شعار اکسپو ۲۰۱۵: تغذیه زمین، انرژی برای حیات

عنوان " تغذیه زمین، انرژی برای حیات" شعار اصلی این نمایشگاه است  تا شرکت کنندگان در این نمایشگاه نظرات و پیشنهادات خود را در درباره راهکارهایی جهت تامین آب و غذا برای تمامی ساکنان زمین – افزایش امنیت غذایی – حفظ تنوع گیاهی و جانوری که یک مشکل همگانی  جهان است، را به نمایش گذارند .

عنوان " تغذیه زمین، انرژی برای حیات "، شامل 5 بخش است که قسمتهای مختلف سایت نمایشگاهی را به هم متصل می سازد  که در این بخشها شرکت کنندگان در نمایشگاه اکسپو 2015  سعی میکنند راه حل خودرا ارائه دهند.

 

بخش های نمایشگاه شامل :

داستان بشرو موادغذایی:

 این بحث در رابطه با تامین مواد غذایی شروع  شده و وابستگی جوامع مختلف به روشها و تکنیک های کشاورزی، زراعت و انواع مواد غذایی، توسعه و تغییرات ایجاد شده در طول زمان برگزاری نمایشگاه مورد بررسی قرار می گیرد.

 

قحطی در برابر خوشگذرانی (ناسازگاری دنیای معاصر)

چه نوع غذاهایی در آینده خورده خواهند شد؟ رژیم اصلی غذایی کودکان ما را چه غذاهایی تشکیل خواهد داد؟مورد چالش شرکت کنندگان این نمایشگاه است.

 

امنیت غذایی=برابری و تساوی در جهان

چگونه میتوان  توازن و تعادل بین تولید و مصرف انواع مواد غذایی و منابع طببیعی برقرار کرد. این پرسش در راستای تمرکز اصلی اکسپو 2015  بر حفظ منابع گیاهی و جانوری است.

 

طعم و مزه غذا به عنوان علم

در این بخش بازدید کنندگان غذاهای گوناگون باطعم متنوع از فرهنگ های مختلف را امتحان کرده و راه های طعم دادن به مواد غذایی به شیوه فرهنگ های مختلف را فرا می گیرند.

 

 با  اخبارما با ادامه این رویداد مهم جهان همراه باشید 

حاصل جمع اعداد:(زبان انگلیسی تایپ کنید)
go-to-top